Artikler

Guide: Find det rette studenteroutfit

Studentertiden nærmer sig og ankommer før man ved af det. Er du en af de heldige, der kan kalde dig student til sommer? Så er det perfekte outfit selvfølgelig et must. Følg med og bliv inspireret til dit perfekte studenteroutfit.

 

Kjoleløsningen

For de fleste piger er den hvide studenterkjole en nødvendighed og den hvide kjole føles måske sværere at finde end normalt.

Er du den fine studine er et godt modetip, når du skal finde din studenterkjole, er at gå efter flæser. Flæser er et kæmpe hit, og specielt i forbindelse med hvide kjoler. De skønne flæser er overalt og modebilledet er vilde med dem. Flæserne giver kjolen en elegant og let fremtoning, som den fine studine helt sikkert ser godt ud i.

Er du derimod en mere retro studine, som stadig vil finde en kjoleløsning er det ideelt for dig at gå efter et kraftigt materiale, som ikke synes let. Det kraftige materiale har en retro fremtoning, som vil passe perfekt til dig. Det retro look kan også komme til udtryk via en denimjakke, som du kan bære over enhver kjole og over ethvert outfit.

Har du en rå og rocket stil, som også gerne vil finde den perfekte studenterkjole, så skal du gå efter at style kjolen med en masse accessories. Smykker, nylonstrømper, støvler, store øreringe og hvad du ellers kan finde på. Den rockede studine kan bære enhver kjole stylet på den helt rigtige måde. Den rockede studine kan med fordel bære en bikerjakke over kjolen, for at få det rå udtryk frem på bedste vis.

 

Bukseløsningen

Er den traditionelle løsning med en hvid kjole slet ikke dig? Så fortvivl ej, et par bukser og en flot bluse kan være en mindst lige så fin løsning til studentertøjet.

For den fine studine er et par vidde bukser eller habitbukser en perfekt løsning. Sammensæt bukserne med en flot bluse, der har en masse detaljer. Hold outfittet enkelt og benyt dine accessories til at understrege dig selv. Den fine studine vil også se smuk ud i et helt hvidt habitsæt, som er meget moderne og stilfuldt.

Den retro studine kan med fordel iføre sig en enkel hvid overdel sammensat med et par farvede bukser. Modetendenserne i 2018 er klare farver, såsom gul, rød og lilla, som alle ville fungere godt som bukser til den retro studine. Farvede og vidde bukser er et kæmpe hit anno 2018 som modebilledet er vild med. Igen ville en lækker denim jakke understrege den retro stil og denne studine.

For den rå studine er et mix mellem det hvide og et valgfrit print den ideelle løsning ifølge modebiledet. Den rå studine skal vælge et par hvide bukser og sammensætte dem med en overdel i studinens yndlingsprint. Dette kunne med fordel være leopard print, da dette er et rocket og lækkert print, der passer godt til den hvide farve. I 2018 ser vi print alle vegne og kun fantasien sætter grænser til hvilket print man iføre dig.

For alle studiner, uanset stil, sætter accessories prikken over i’et på ens outfit, så find dine yndlings accessories frem og bær dem med dit rette studenteroutfit. Se eventuelt webshoppen BYIC og find et stort udvalg.